tisdag 29 januari 2008

Dag 159

Jag blir galen på detta skvalpande....Detta var inte vad jag hade väntat mig av operationen - detta skulle vara enkelt ju....Jag har haft ont idag, en konstig känsla i mellangärdet som ett tryck, inget roligt alls. Tänker definitivt ringa imorgon till b-mott.

2 kommentarer:

Jag Hellen sa...

Hej Lena!
Jag fick en chock när jag förstod allt som kunde hända efter operationen. Det var ingen som hade berättat något för mej. Jag trodde också att det skulle bli lätt som en plätt. Jag fick ingen information om hur jag skulle ta hand om min arm efter. Det finns en del förekrifter. Hoppas att du har fått reda på vad du ska och inte ska göra. Om inte, fråga B sköterskan. Hon kan berätta och även ge dej en massa skrivna papper. Du bör även tala med en lymfterapeut. Hon kan ge dej tips om hur du bla själv, hemma, kan hjälpa lymfsystemet, både nu när du har vätska och sedan efter för att du inte ska drabbas av lymfödém. Det kan B sköterskan också hjälpa dej med, kontakten med lymfterapeuten.
Ibland är informationen så dålig. Hoppas att det har varit något bättre för dej än vad det var hos mej.

Stå på dej!
Kramar Bea

Lena sa...

Tack Bea,
Jo jag har fått information om allt - Detta räknas inte som ett lymfödem (tror jag) utan som rätt vanligt efter op, bara att jag har MYCKET vätska....
Kram
L